2 • HVAD KRÆVER DET?

PEP ER VIDT UDBREDT

 PEP udbydes i over 940 institutioner og organisationer verden over. Se eksempler på institutioner, som kører PEP her.

The Prem Rawat Foundation (TPRF) stiller visse enkle krav for at godkende brugen af PEP.

 

Materialet bygger på frivilligt arbejde og stilles gratis til rådighed. Derfor må kursusværter og andre involverede heller ikke selv tage honorar. Der må gerne opkræves et kursusgebyr til dækning af reelle udgifter til lokale, udstyr, trykt materiale, evt. forfriskninger o.lign.

 

PEP skal præsenteres i pæne, neutrale lokaler uden fx politiske eller religiøse budskaber, og hvor der forefindes et stort TV (eller videoprojektor) med god lydgengivelse til hele lokalet.

 

Hvis der ikke er nogen særlige problemer, tager godkendelse til afholdelse af et nyt PEP-kursus som regel kun ca. tre døgn.

 

 

Der er 2 online blanketter (på engelsk), der skal udfyldes på TPRF's hjemmeside:

 

1. Oplysninger om værtsorganisation - med oplysninger om navn og adresse på den organisation eller institution, som øsnker at afvikle PEP samt de frivillige hjælpere.

 

2. 'Accept af brug og rettigheder' - underskrives af hver frivillig.

 

Du er velkommen til at få hjælp af det danske PEP-netværk. Se under KONTAKT

 

Du vil få videoer og skriftligt materiale fremsendt på dvd'er eller en usb-nøgle efter eget ønske.

 

 

Der skal desuden fremsendes en månedlig standardrapport med statistiske oplysninger om deltagerantal uden angivelse af navne til TPRF (fast formular).

 

TPRF vil også meget gerne have udtalelser, historier, fotos og måske interviews med deltagerne om, hvad de har fået ud af forløbet (anonymt naturligvis).  

 

Se eksempler på tidligere tilbagemeldinger fra kursister i forskellige situationer verden over: www.premrawat.com - under "Dear Prem" - og her på sitet under 'Udtalelser'.

 

Support. Der er adgang til løbende hjælp og erfaringsudveksling, både lokalt og internationalt. Bl.a. er der en månedlig international konference for PEP-udbydere fra hele verden (på engelsk) via internettet og telefon med information, inspiration, spørgsmål og svar.

 

Du kan finde mere materiale (på engelsk) på www.tprf.org

 

Kontakt TPRF direkte HER

 

This site is managed by DKUC • dkuc@mail.dk